Sofia Karate Open 2024 – Купа на президента

20.04.2024, Събота

Президентът Румен Радев откри международния турнир Sofia Karate Open 2024 – Купа на президента по карате. Спортното събитие се провежда за 11-и път и тази година ще събере над 1500 участници от 20 държави.
Турнирът е част от събитията на инициативата на държавния глава „Спортувай с президента“, която насърчава и подкрепя физическата активност сред българските деца и младежи чрез извънучилищни спортни занимания. Държавният глава ще приветства състезателите и ще предаде на организаторите Купата на президента, която в края на турнира ще бъде връчена на отборния победител.
През изминалата година деца от карате клубове в цялата страна се справиха успешно с „Президентския тест“, част от инициативата „Спортувай с президента“. Държавният глава награждава младежите, постигнали най-добри резултати в края на учебната година.

УЧАСТВАЙ И ТИ!

Всеки може да се присъедини към инициативата като се регистрира и изпрати видео или друга информация за това как и къде спортува, тренира и се забавлява с приятели на открито, в залата, на стадиона или на пистата!

СТАНИ ПОСЛАНИК!

Инициативата „Спортувай с Президента“ има също така за цел да събира, обединява и насърчава младите хора да спортуват, да прекарват повече време заедно, да бъдат единни, да се научат на уважение и ценности.

ПОДКРЕПЕТЕ ИНИЦИАТИВИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

ПРИЕМАМ