Спортен клуб Илинден спортува с Президента

18.12.2023, Понеделник

Младите състезатели по джудо и самбо от спортен клуб "Илинден" спортуваха с Президента Румен Радев. В дните преди Коледа децата отново са в спортната зала, но този път пред погледа на държавния глава. Малчуганите успешно покриха "Президентския тест", част от инициативата "Спортувай с Президента".
Спортният празник се проведе с тренировъчната зала на 57-мо Спортно училище „Св. Наум Охридски“, гр. София
В края на учебната година, Президентът удостоява със специален плакет децата постигнали най-добри резултати на президентския тест. Надяваме се, че сред тях ще има и представители на СК "Илинден".

УЧАСТВАЙ И ТИ!

Всеки може да се присъедини към инициативата като се регистрира и изпрати видео или друга информация за това как и къде спортува, тренира и се забавлява с приятели на открито, в залата, на стадиона или на пистата!

СТАНИ ПОСЛАНИК!

Инициативата „Спортувай с Президента“ има също така за цел да събира, обединява и насърчава младите хора да спортуват, да прекарват повече време заедно, да бъдат единни, да се научат на уважение и ценности.

ПОДКРЕПЕТЕ ИНИЦИАТИВИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

ПРИЕМАМ