Спортувай с Президента в Карнобат

26.09.2023, Вторник

Над двеста деца от гр. Карнобат успешно покриха "Президентския тест" по време на спортния празник организиран по случай деня на града. Официален гост на спортния празник беше държавният глава Румен Радев, който с личния си пример и инициативата "Спортувай с Президента" мотивира все повече деца да спортуват и да се хранят здравословно.
Спортният празник беше част от поредица спортни събития организирани от Общинската администрация във връзка с Деня на Карнобат

УЧАСТВАЙ И ТИ!

Всеки може да се присъедини към инициативата като се регистрира и изпрати видео или друга информация за това как и къде спортува, тренира и се забавлява с приятели на открито, в залата, на стадиона или на пистата!

СТАНИ ПОСЛАНИК!

Инициативата „Спортувай с Президента“ има също така за цел да събира, обединява и насърчава младите хора да спортуват, да прекарват повече време заедно, да бъдат единни, да се научат на уважение и ценности.

ПОДКРЕПЕТЕ ИНИЦИАТИВИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

ПРИЕМАМ