Награждаване с плакет Спортувай с Президента

31.05.2022, Вторник

На 31 май, вторник, от 10.00 часа в Гербовата зала на „Дондуков“ 2 президентът Румен Радев отличи участници в инициативата „Спортувай с президента“.

Церемонията беше по повод Международния ден на детето и е в рамките на президентската инициатива, чиято цел е да насърчи физическата активност на българските деца.

Със специални плакети бяха наградени децата, постигнали най-високи резултати на „Президентския тест“ – комплекс от осем популярни двигателни упражнения за измерване на сила, издръжливост, бързина, ловкост и гъвкавост. С грамоти бяха отличени партньорите и доброволците, допринесли за развитието на инициативата.

УЧАСТВАЙ И ТИ!

Всеки може да се присъедини към инициативата като се регистрира и изпрати видео или друга информация за това как и къде спортува, тренира и се забавлява с приятели на открито, в залата, на стадиона или на пистата!

СТАНИ ПОСЛАНИК!

Инициативата „Спортувай с Президента“ има също така за цел да събира, обединява и насърчава младите хора да спортуват, да прекарват повече време заедно, да бъдат единни, да се научат на уважение и ценности.

ПОДКРЕПЕТЕ ИНИЦИАТИВИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

ПРИЕМАМ