Купа на Президента по лека атлетика

14.05.2022, Събота

На 14 май се проведе Купа на Президента по лека атлетика.
Купа на Президента лека атлетика беше организирана от СК "Приорити Спорт". Турнирът е част от инициативата „Спортувай с президента“, в рамките, на която държавният глава окуражава физическата активност на българските деца и младежи чрез извънучилищни спортни занимания и алтернативни форми за физическо възпитание.

НАГРАДИ И КЛАСИРАНЕ: Най добрите индивидуални резултати при юноши и девойки, момчета и момичета от лекоатлетическата надпревара, ще получат “Купата на президента” в деня на събитието.

УЧАСТВАЙ И ТИ!

Всеки може да се присъедини към инициативата като се регистрира и изпрати видео или друга информация за това как и къде спортува, тренира и се забавлява с приятели на открито, в залата, на стадиона или на пистата!

СТАНИ ПОСЛАНИК!

Инициативата „Спортувай с Президента“ има също така за цел да събира, обединява и насърчава младите хора да спортуват, да прекарват повече време заедно, да бъдат единни, да се научат на уважение и ценности.

ПОДКРЕПЕТЕ ИНИЦИАТИВИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

ПРИЕМАМ