Президентски тест 26.03.2022

27.03.2022, Неделя

В невероятни емиции, отлично настоение и висока конкуренция премина поредният Президентски тест. Двеста деца успешно се включиха в надпреварата и премериха сили в бягане на 400 м, хвърляне на топка, скок от място, лицеви опори, бягане совалка, коремни преси, измерване на гъвкавостта.
Показалите най-високи комплексни резултати на Президентския тест ще бъдат наградени лично от Президента Румен Радев на специална церемония в края на учебната година.

УЧАСТВАЙ И ТИ!

Всеки може да се присъедини към инициативата като се регистрира и изпрати видео или друга информация за това как и къде спортува, тренира и се забавлява с приятели на открито, в залата, на стадиона или на пистата!

СТАНИ ПОСЛАНИК!

Инициативата „Спортувай с Президента“ има също така за цел да събира, обединява и насърчава младите хора да спортуват, да прекарват повече време заедно, да бъдат единни, да се научат на уважение и ценности.

ПОДКРЕПЕТЕ ИНИЦИАТИВИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

ПРИЕМАМ