Приветствие до спортистите представляващи България на 24 ЗОИ в Пекин

04.02.2022, Петък

Президентът Румен Радев отправи послание от стената си във Facebook към спортистите представляващи страната ни на 24-тите зимни олимпийски игри в Пекин.

"От днес светът отново е Олимпиада и пожелавам успешно представяне на българските атлети на Зимните олимпийски игри в Пекин. Самото им участие в този световен форум е върхово постижение и повод за лично удовлетворение. Това е и огромна възможност националният ни флаг да се развее на Олимпиадата и да ни обедини в надеждата за достойна изява на нашите спортисти."
Убеден съм, че с борбеност, целеустременост и всеотдайност те ще оправдаят големите очаквания, защото зад тях стои както подкрепата на целия български народ, така и богатите олимпийски традиции на страната ни. Нека спортът се превърне във вдъхновение и мотивация все повече български деца да преоткриват неговата сила за изграждане на характер и умения.
Надявам се, че редом до славните ни олимпийски успехи ще запишем нови призови места на Зимните олимпийски игри в Пекин. Пожелавам в предстоящите състезания нашите олимпийци винаги да се борят докрай и със спортсменство, непреклонен дух и вяра, да отстояват името на България."

УЧАСТВАЙ И ТИ!

Всеки може да се присъедини към инициативата като се регистрира и изпрати видео или друга информация за това как и къде спортува, тренира и се забавлява с приятели на открито, в залата, на стадиона или на пистата!

СТАНИ ПОСЛАНИК!

Инициативата „Спортувай с Президента“ има също така за цел да събира, обединява и насърчава младите хора да спортуват, да прекарват повече време заедно, да бъдат единни, да се научат на уважение и ценности.

ПОДКРЕПЕТЕ ИНИЦИАТИВИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

ПРИЕМАМ