Вирджиния Малинова и ФК Атлетико-Монтана с награди от президета Румен Радев

29.06.2020, Понеделник

В Белоградчик, по време на празника на града, държавният глава Румен Радев връчи грамота за постигнати спортни успехи в училище на абитуриентката Вержиния Малинова, която е сред младите хора в неравностойно положение, включени в инициативата „Подкрепи една мечта“.

Вирджиния тренира футбол и с гордост носи екипа на ФК „Атлетико“ Монтана и тази година ще кандидатства в НСА.
„Надявам се, че отново ще бъда сред младежите, които ще получат стипендия, но вече като студентка и благодаря на хората, които ми помагат“, заяви тинейджърката.
Съотборниците, които бяха дошли да уважат празника на своята капитанка получиха топка с автограф от президента на Р. България.

ФК „Атлетико“ Монтана е един от първите клубове подкрепили инициативата "Спортувай с президента".

УЧАСТВАЙ И ТИ!

Всеки може да се присъедини към инициативата като се регистрира и изпрати видео или друга информация за това как и къде спортува, тренира и се забавлява с приятели на открито, в залата, на стадиона или на пистата!

СТАНИ ПОСЛАНИК!

Инициативата „Спортувай с Президента“ има също така за цел да събира, обединява и насърчава младите хора да спортуват, да прекарват повече време заедно, да бъдат единни, да се научат на уважение и ценности.

ПОДКРЕПЕТЕ ИНИЦИАТИВИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

ПРИЕМАМ