Президентът на МОК, г-н Томас Бах, със специално обръщение за

01.06.2020, Понеделник

"Скъпи спортни фенове,

Живеем във време, когато всички жадуваме за момента най-накрая да можем отново да спортуваме, да гледаме спортни събития, да се прегръщаме!
Ето защо, Вашата инициатива идва в точния момент като призовава за повече спорт, повече движение. Това е толкова важно, но и забавно в същото време.
Заради карантината в условията на пандемия се движим по-малко, спортуваме по-малко. Липсата на движение е съпътствана от наднормено тегло, от болести. Това, което правите днес не само е приятно удоволствие; то е здраве, то е благосъстояние.
И много много олимпийци от цял свят се присъединяват към Вас и с кампанията на МОК „Бъди силен! Бъди активен! Бъди здрав!“. Вие е сте в страхотната компания на много спортисти и олимпийски медалисти днес са Ваши приятели!
Наслаждавайте се на компанията им , макар и от дистанция.
В очакване на моментите да сме отново заедно и да общуваме заедно, и сега аз Ви призовавам: да започнем да се движим!" - с този поздрав бащата на олимпийското семейство, Томас Бах приветства инициативата "Спортувай с Президента"

Вижте видеото

УЧАСТВАЙ И ТИ!

Всеки може да се присъедини към инициативата като се регистрира и изпрати видео или друга информация за това как и къде спортува, тренира и се забавлява с приятели на открито, в залата, на стадиона или на пистата!

СТАНИ ПОСЛАНИК!

Инициативата „Спортувай с Президента“ има също така за цел да събира, обединява и насърчава младите хора да спортуват, да прекарват повече време заедно, да бъдат единни, да се научат на уважение и ценности.

ПОДКРЕПЕТЕ ИНИЦИАТИВИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

ПРИЕМАМ