Кръгла маса на тема „Спортът, децата и бъдещето“ под егидата на Президента на Република България“

17.10.2019, Четвъртък

"Да, в момента има много проблеми, имаме много противоречия, има трудно всекидневие, но всички тези проблеми са преходни, ще изчезнат, ще отшумят, но тук сме днес, за да градим бъдещето, а то е нашето младо поколение. От нас зависи в огромна степен, от развитието на масовия спорт, на патриотичното възпитание, което върви винаги ръка за ръка със спорта, дали България ще бъде конкурентоспособна нация, дали имаме бъдеще", каза Президента Румен Радев. В кръглата маса участват водещи експерти в областта на медицината, психологията, педагогиката и физическото възпитание. Организатор на събитието е Общественият съвет "Физическо възпитание и спорт" към президента.

УЧАСТВАЙ И ТИ!

Всеки може да се присъедини към инициативата като се регистрира и изпрати видео или друга информация за това как и къде спортува, тренира и се забавлява с приятели на открито, в залата, на стадиона или на пистата!

СТАНИ ПОСЛАНИК!

Инициативата „Спортувай с Президента“ има също така за цел да събира, обединява и насърчава младите хора да спортуват, да прекарват повече време заедно, да бъдат единни, да се научат на уважение и ценности.

ПОДКРЕПЕТЕ ИНИЦИАТИВИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

ПРИЕМАМ