Купа на Президента по лека атлетика

Купа на Президента лека атлетика, организирана от СК "Приорити Спорт". Турнирът е част от инициативата „Спортувай с президента“, в рамките, на която държавният глава окуражава физическата активност на българските деца и младежи чрез извънучилищни спортни занимания и алтернативни форми за физическо възпитание.
НАГРАДИ И КЛАСИРАНЕ: Най добрите индивидуални резултати при юноши и девойки, момчета и момичета от лекоатлетическата надпревара, ще получат “Купата на президента” в деня на събитието.
По време на състезанието ще се проведе и "Президентски тест".
Всички деца на възраст между 6 и 15 г. са поканени да премерят сили и демонстрират своите способности.
Тестът е предназначен за оценка на общата физическа годност и е цялостна програма за мотивация и физическо възпитание на децата.
Тестът се състои от 8 упражнения:
Скок от място, Хвърляне на топка, Лицеви опори, Коремни преси, Совалка, Бягане на 400 м, Гъвкавост и Набирания(зачитат се минимум 6 упражнения).
Постигналите най-високи резултати през годината в различните възрастови групи ще бъдат удостоени със специални награди и званието "Млад спортист" на церемония в Администрация на Президента.
Всички участващи в “Президенският тест “, ще получат подаръци от нашите партньори.
Заявки за атлетическата лига се приемат на мейл: prioritysportbg@gmail.com или на място в деня на събитието. “Президенският тест” е отворен за всички желаещи деца.
За допълнителна информация: за лигата - 0879052262; за теста - 0888255150 See less

Дата на провеждане: 14.05.2022

Вижте още

УЧАСТВАЙ И ТИ!

Всеки може да се присъедини към инициативата като се регистрира и изпрати видео или друга информация за това как и къде спортува, тренира и се забавлява с приятели на открито, в залата, на стадиона или на пистата!

СТАНИ ПОСЛАНИК!

Инициативата „Спортувай с Президента“ има също така за цел да събира, обединява и насърчава младите хора да спортуват, да прекарват повече време заедно, да бъдат единни, да се научат на уважение и ценности.

ПОДКРЕПЕТЕ ИНИЦИАТИВИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

ПРИЕМАМ